FinlandJ International customer? Visit www.eurotoys.bizClick here
Eurotoys
Indkøbsvogn
0 varer i vognen
Totale beløb DKK 0.00
Vi modtager alle korttyper
Ever After High


Ever After High logo


Sortér efter
Læs mere om Ever After High

Ever after high er en ny serie af dukker fra Mattel. De udkom sommeren 2013 og er allerede meget populære. Ever after high dukkerne er en efterfølger til de meget populære Monster high dukker som udkom i 2010. Mattel har desuden udviklet Barbie dukken og den får nu kamp til stregen af den nye serie dukker.


Ever after high dukkerne er børn af berømte eventyr figurer som for eksempel Den onde dronning og Snehvide. Vi følger dem, mens de går i skole. Deres skæbne er, at de skal følge i deres forældres fodspor. Hvis de ikke sørger for at holde deres historier i live gennem generationer, vil de blive glemt og til sidst ikke eksistere mere. Hovedpersonerne er Raven Queen, som er datter af Den onde Dronning og Apple white som er datter af Snehvide.


Raven Queen er absolut ikke tilfreds med hendes skæbne og vil gøre alt for at lave den om. Apple White er fint tilfreds med hendes ...

Læs mere om Ever After High


Ever After High : Raven Queen - Fastelavn & Udklædning 884909
Raven Queen
(Fastelavn & Udklædning 884909)

Markedspris: DKK 499.00
DKK 399.00

  1. 1
om Ever After High
...skæbne, for hun er bestemt til at leve et lykkeligt liv. Apple White er bange for at hendes skæbne vil komme i fare, hvis Raven Queen får succes med at lave hendes skæbne om. De to hovedpersoner får hver deres tilhængere på skolen. Det betyder at skolen bliver delt op i Royals og rebeller. Royals er tilhængere af Apple White og de er fælles om at være fuldt ud tilfredse med deres skæbne. Rebellerne er således tilhængere af Raven Queen og prøver at gøre alt for at ændre deres skæbne til det bedre. Det giver en masse ballade og slagsmål.


Apple White ligner sin mor Snehvide lige bortset fra håret, som er helt lyst i stedet for sort. Hun er altid glad og meget venlig men kan dog være lidt egoistisk. Hun får hjælp fra drengene og skovens dyr bare ved at blinke lidt med øjnene eller synge en sang. En af hendes bedste veninder er Briar Beauty. Raven Queen er datter af Den onde dronning men ligner ikke sin mor. Hendes skæbne er at være ond og bruge sort magi. Det bryder hun sig dog ikke om, da hun i virkeligheden er en rar person. Hendes bedste veninde er Madeline Hatter.


Herunder kan du se hele udvalget af Ever After High dukker og andet legetøj