Dansk-Flag Dansk lager: 15.000+ produkter
Hurtig levering
Tilfredse kunder
90 dages returret
Glemt kode?
Indkøbsvogn

Om os

Her hos Eurotoys er vi på barnets side. 

Eurotoys er en dansk virksomhed grundlagt i 2001 med det formål at samle alle børns legetøjsønsker, favoritfigurer og alt tilbehør dertil, ét sted. Et slaraffenland af alt hvad hjertet begærer hos et barn. Eurotoys er på barnets side, favner bredt og giver plads til fantasi og leg til en hver interesse. 

Vores mål er, at hjemmesiden altid er fyldt med de nyeste hits og trends inden for legetøj, og selvfølgelig også alle klassikere og must-haves, så børn kan få lige dét de ønsker sig til at udfolde deres verden af fantasi og eventyr. 

Derudover er alt vores legetøj og relaterede produkter CE-mærket og godkendt i Europa.


Hvem er vi?

Man kan vel sige, at vi er en flok legetøjsentusiaster - og argumentere for, at der gemmer sig nogle store legebørn i os. Lad os bare sige, at der nok er opstået en spontan Nerf-kamp eller to, og at vi griner af det sjove legetøj vi har fået hjem. 

Lige så sjovt vi kan have det, lige så seriøse er vi om at finde og udvælge legetøj til vores kunder og sørge for, at vores kunder får den bedste oplevelse og service. Vi går gerne lidt længere for at hjælpe. 

Vi har stor viden om vores produkter og hjælper glædeligt med at besvare vores kunders spørgsmål, så de er sikre på, at de har fået det helt rigtige produkt til deres barn, barnebarn, niece/nevø. Hos os skal det være nemt, sikkert og trygt at være kunde, derfor kan du altid få fat i os på telefon og mail, hvor vi sidder klar. 

Vi ved alle hvordan det føles at være barn og glæde sig til at få det legetøj man har ønsket sig. Det kan ikke gå hurtigt nok. Derfor sørger vores dygtige medarbejdere for, at din ordre pakkes forsvarligt og bliver sendt afsted i en fart. Vi oplever, at den hurtige levering er noget vores kunder sætter stor pris på. 


Pool og pool udstyr

Pssst! Fik vi sagt, at vi ligeledes er meget begejstrede og interesserede i pools, pool udstyr og oppustelige spa bl.a. fra Bestway og Intex? Og at vi har et stort udvalg af netop det på hjemmesiden!

Så kan dit indre legebarn heller ikke vente med at komme på ferie og hoppe i vandet, og vil du have muligheden for at svømme i poolen, når lysten opstår? Så tag et kig på vores pool udvalg eller ring til os og få hjælp til, hvilken pool, der passer til dine behov.

Få hjælp og gode råd hos os til reservedele, tilbehør og hvad de forskellige poolsystemer har af egenskaber.