Dansk-Flag Dansk lager: 15.000+ produkter
Hurtig levering
Tilfredse kunder
90 dages returret
Glemt kode?
Indkøbsvogn

Schleich Horse Club

Serie

Ride Serie

Levering

Min. pris

Max. pris

Sortér efter

Serie

Ride Serie

Levering

Min. pris

Max. pris

Sortér efter

Schleich Ride Serie

Side 1-2 af 2

Spar
DKK 4
Pony, slalom

(Schleich Farm World 42483)

DKK 96.00

DKK 99.95

Afsendes senest om 2 dage

Pickup med hesteanhænger

(Schleich Bil Trailer 42346)

DKK 699.00

Udsolgt

Produktet er udsolgt og kommer ikke på lager igen

1

Side 1 / 1

Dansk lager

Dansk kundeservice

Vi er en dansk virksomhed

Tilfredse kunder

Schleich Horse Club

Køb Schleich Horse Club her. Turneringerne starter snart. Har hestene fået mad og er de blevet striglet på vaskepladsen? Sving dig op i sadlen og rid sejren hjem!

Hesteserien fra Schleich er en hver heste elskers drøm! Her finder du alt fra de fineste turneringsheste og ryttere til imponerende bygninger og lækkert tilbehør, der med sikkerhed fører dig til sejr under Horse Club konkurrencerne.

Tag på eventyr med de fire bedste venner og deres heste
Det hele begyndte på Hannahs 12 års fødselsdag. Veninderne Hannah, Sofia, Lisa og Sarah var ved at øve deres lasso kast i laden, da pigerne opdagede en mystisk kiste. I kisten fandt veninderne et gådefuldt landkort som ledte dem hen til deres nu hemmelige klubkontor Campingvognen.

De fire veninder – Hvem minder du mest om?
Når du besøger hestene i folden, så er det næsten umuligt ikke at støde ind i en af de hesteglade veninder. Hannah rider på hesten Cayenne og de er begge meget eventyrlystne og elsker at opdage nye hemmeligheder. Sofia og Blossom er ikke til at skille ad, de er kreative og elsker at dekorer med blomster. Lisa er rigtig sporty og rider på hesten Storm. De er altid med på nye udfordringer og træner meget til turneringerne. Det sidste medlem af klubben er Sarah og hesten Mystery som er meget opmærksomme, skriver sange og digte.

BS DK
GO!