Shop - Eurotoys - Legetøj online
Over 15.000 varer
Hurtig levering
Tilfredse kunder
30 dages returret
Glemt kode?
Indkøbsvogn

DKK

Afsendes 10. juli 2020

Mærker: Playmobil
Kategori:
Produkt: Playmobil Zoo 70342
Alder: 4+
Sendes fra: Danmark

Et af det absolutte højdepunkter ved en tur i zoologisk have er besøget i børnezoo. Her kan man ikke bare nyde synet af dyrene på afstand. Her kan man se dem på nært hold og få lov til at røre ved dem. Børnene er allerede meget spændte. Først henter de foder fra foderautomaten, og så går de hen til dyrene. Gederne skynder sig hen til børnene, når de...

Læs mere

Beskrivelse

Oplevelses-klappezoo Playmobil Zoo 70342

Et af det absolutte højdepunkter ved en tur i zoologisk have er besøget i børnezoo. Her kan man ikke bare nyde synet af dyrene på afstand. Her kan man se dem på nært hold og få lov til at røre ved dem. Børnene er allerede meget spændte. Først henter de foder fra foderautomaten, og så går de hen til dyrene. Gederne skynder sig hen til børnene, når de får øje på foderet. Børnene kan næsten ikke give foderet hurtigt nok. De deler sig hurtigt op, for alle dyrene skal jo have noget, og ikke kun de grådige geder. Det er så sjovt at fodre dyrene! Forældrene holder øje med børnene og dyrene fra udsigtsplatformen.
Legesættet indeholder fire PLAYMOBIL-figurer, en foderautomat med foder til opfyldning, en flagstang med flag, et træ, en lille udsigtsplatform og mange dyr: Skildpadder, geder, lam, kaniner og marsvin. De forskellige dele af hegnet kan samles til en eller flere indhegninger.

Antal kartoner: 1
Vægt (cirka): 1.02 kg

GO!