INDKØBSVOGN

0 varer i vognen
Totale beløb DKK 0.00
Vi modtager alle korttyper

Beyblade snurretop
Markedspris: DKK 499.00
DKK 399.00
Afsendes inden for 24 timer
Læg i vogn
Markedspris: DKK 149.95
DKK 99.95
Afsendes inden for 24 timer
Læg i vogn
om Beyblade
...ikke kun til konkurrencer, men sågar hele turneringer. Da det handler om timing og teknik mere end kræfter og snilde, er det et spil, hvor nærmest alle er lige – hvor alle kan vinde, og alle kan tabe. Man kan spille med uanset hvilken alder man har, og næsten også ligegyldigt, hvor mange man er. Spillet indbyder altså til mange sociale stunder, hvor man kan få sat gang i konkurrencegenet og have mange timers sjov i hinandens selskab. Man kan selvfølgelig også spille med sig selv og på den måde afprøve flere teknikker, så man kan udvælge sig sin helt egen personlige stil og ende med at vinde det hele og kalde sig Beyblademesteren. Er du klar til kamp?

 

Beyblade-krigere

Men Beyblade-universet stopper ikke her. Foruden de snurrende toppe er der nemlig også kommet Beyblade-krigere! Her kæmper man ikke kun med toppene, men også med krigernes våben. Her kan man vælge mellem tre forskellige krigertyper: forsvar, angreb og udholdenhed. Der findes også de såkaldte BeyRaiderz, som er en køretøjagtig version af de klassiske toppe, hvor det handler om at vinde tokens. Det handler altså nu i endnu højere grad om at udvikle sig en god strategi, før man kan få muligheden for at kalde sig en Beyblade-mester! Desuden medfølger der til krigerne og bilerne også samlekort, så man kan gå online og kæmpe om ultimative titler online! Uanset hvad er Beyblades et nervepirrende og medrivende spil for alle, ung som gammel, der taler til konkurrencegenet og indbyder til mange timers underholdning.

 

Moderne snurretoppe fra BeyBlade

Forskellige kommercielle firmaer de formår altid at gøre noget nyt ved gamle ting for på den måde at gøre dem så populære, at børn er interesserede i at købe dem selvom de ikke nødvendigvis er så nye, selve de teknologier der ligger bag. Det er blandt andet et eksempel med de verdensomspændende BeyBlades, som er en slags nyfortolkning af snurretoppe.

BeyBlades starter med en serie

Det er en rigtig god idé at sælge ting ved at få dem til at optræde i en serie og det er da også en strategi, som man har haft fra Beyblades side. Det er nemlig sådan, at det oprindeligt startede ud med, at der var en serie, som hed Beyblades. Denne serie er der mange børn, som godt kunne og stadig godt kan lide at se og det er en af grundene til, at det har været så stor popularitet blandt børn for disse Beyblades.

Spørger du dine børn har de formentligt også set denne serie og hvis ikke de har vil de formentligt kunne lide den hvis du præsenterer dem for konceptet. Især vil dit barn eller dine børn elske denne serie hvis de generelt er til Manga serier, eller animé, som det egentligt hedder når det er film. For Beyblades er nemlig en serie som bygger på de greb, som almindelig manga gør og det er for eksempel noget, som du nok vil kunne genkende fra Pokemón og lignende serier.

Det er muligt at købe forskellige dele af denne Beyblades serie, men hvis det er noget, som du vil introducere for dit barn så skal han eller hun nok selv kunne finde noget på nettet.

Køb Beyblades i forskellige former

Der vil nok ikke gå lang tid fra, at du har introduceret Beyblades serien til dine børn til de pludseligt ønsker at få nogle Beyblades selv. Det er helt forståeligt, og bare rolig, det er meget nemt at få fat i sådanne Beyblades og det behøver på ingen måde at være noget, som bliver dyrt for dig. For du kan nemlig finde Beyblades i mange forskellige prislejer og til en billig pris kan du nemt finde noget, som dit barn vil blive glad for.

Det, som er helt formålet med Beyblades er, at man spiller det sammen med nogle andre og så går man ellers i gang med at ‘launche’ ens Beyblades på en bestemt måde. Dette kræver en særlig teknik og det kræver, at man gør det meget kraftfuld da det er sådan, at man får en Beyblades til at spinne. Dernæst gælder det om at lade sin Beyblades spinne i så lang tid som muligt. Og hvis man ønsker at vinde er det vigtigste, at man lader sin Beyblades spinne længere tid end ens modstander for det gør nemlig, at man vinder. Her på siden kan du både købe mange forskellige Beyblades, men det er ikke det eneste, som du kan købe, for du kan også købe et stor Beystadium, hvor dit barn og vennerne kan spille. Det er også en god ting for dig da du på den måde ikke risikerer, at have Beyblades i hele hjemmet.