INDKØBSVOGN

0 varer i vognen
Totale beløb DKK 0.00
Vi modtager alle korttyper

Pool og svømmebassin fra Intex Filter og filterpumper


DKK 79.95
Afsendes indenfor 24 timer
Læg i vogn
Markedspris: DKK 1,695.00
DKK 1,499.00
Udsolgt
Info
om Intex filter og pumper
...og med god grund. De kræver ikke megen opmærksom fra dig med hensyn til vedligeholdelse, og så er de enkle og effektive. Sandfiltrene kan derudover filtrere bittesmå partikler, som er helt ned til blot 20 mikrometer. Det vigtigste er, at vælge en Intex filterpumpe der er optimal til størrelsen af den pool du ejer, for at vandfiltreringen kan være optimal.

 

Intex saltvandssystem

Et Intex saltvandssystem har mange fordele. Det gør det muligt at få samme effekt i din have pool, som man får ved at putte klor i, uden så mange af de negative effekter, såsom hudirritation, hvilket ofte sker, når man putter klor i poolvandet. Dermed er der mange fordele, ved at bruge et saltvandssystem, hvis man har en havepool. Intex saltvandssystemer kan købes både med eller uden sandfilterpumpe.

 

Intex saltvandspumpe

Fordelene ved at bruge en Intex saltvandspumpe, i stedet for blot at putte klor i vandet, er blandt andet at det bliver mere behageligt at opholde sig i poolen. Salt gør vandet mere blidt og mildt, og er dermed bedre for huden, og mindsker chancen for hudirritation og kløe. Derudover er det også bedre for svømmetøjet, da farverne på tøjet ikke begynder at falme på grund af kloret. Mest af alt bliver du fri for klor, så det er mere sikkert for både børn og dyr. Intex saltvandspumper er lidt dyrere i første omgang, men i den lange bane kan det hurtigt betale sig.

 

Se desuden også udvalget af Pools til haven