Afsendes senest om
- Timer
- Min
- Sek
Dansk-Flag Dansk lager: 15.000+ produkter
Hurtig levering
Tilfredse kunder
90 dages returret
Glemt kode?
Indkøbsvogn
LEGO Education logo

LEGO Education

Det er en leg at lære med Lego Education.
Det er altid når børn er helt små, at deres hjerne er helt åben for nye ting og det er netop i disse år, at de kan gå rundt og absorbere hvad de lærer og netop derfor er det rigtig vigtigt, at du vælger at lære dem noget. Med Lego Education så kan du være sikker på, at de får noget legetøj, som de kan lære noget af fordi, at det slet og ret er det, som det er lavet til. For som navnet Lego Education antyder så er der her tale om noget legetøj, hvor udviklingen heraf har haft et udgangspunkt i netop læring, som er noget rigtig vigtigt ...

Læs mere Om LEGO Education

Serie

Vis alt

Levering

Min. pris

Max. pris

Sortér efter

Serie

Vis alt

Levering

Min. pris

Max. pris

Sortér efter

Lego Education - Institutionslegetøj

Side 1-1 af 1

Transport eksperiments sæt

(LEGO Education 9077)

DKK 1,299.00

Udsolgt

Produktet er udsolgt og kommer ikke på lager igen

1

Side 1 / 1

Dansk lager

Dansk kundeservice

Vi er en dansk virksomhed

Tilfredse kunder

LEGO Education

Hos Eurotoys har vi et stort udvalg af LEGO Education, til både private, skole og institutioner. Køb online her

Det er en leg at lære med Lego Education.
Det er altid når børn er helt små, at deres hjerne er helt åben for nye ting og det er netop i disse år, at de kan gå rundt og absorbere hvad de lærer og netop derfor er det rigtig vigtigt, at du vælger at lære dem noget. Med Lego Education så kan du være sikker på, at de får noget legetøj, som de kan lære noget af fordi, at det slet og ret er det, som det er lavet til. For som navnet Lego Education antyder så er der her tale om noget legetøj, hvor udviklingen heraf har haft et udgangspunkt i netop læring, som er noget rigtig vigtigt noget.

Med Lego Education udspiler fantasien sig

Enhver hjerne og ethvert barn kan lære at tænke mere kreativt og det er der faktisk også mange voksne som kan. Især med Lego Education er det tilfældet fordi, at det giver en mulighed for, at et barn kan bruge al det potentiale, som ethvert barn har. For det handler altid om at stimulere kreativiteten for ellers vil den ikke komme frem og det vil være et problem fordi, at det vil betyde, at det bliver sværere for barnet at bruge kreativiteten senere i livet.

Derfor er det en rigtig god ide med Lego Education for det er nemlig ikke bare det almindelige lego, men i stedet er der tale om noget lego, som lige præcis bliver udviklet af duplo og det er med til at gøre det endnu mere populært fordi, at duplo jo netop er for de yngste.

Når du køber noget fra Lego Education så er der selvfølgeligt et lærende aspekt ved legetøjet, hvilket er det, som gør, at det har det navn, som det har. Dette aspekt er slet og ret, at der følger nogle sedler med alt legetøj fra Lego Education og herpå står der nogle kloge ting. For på disse papirer er der nemlig skrevet ned, hvordan børn kan få udnyttet deres kreativitet og deres tænkehjerne. For eksempel kan det være, at man køber et Lego Education sæt til sine børn og ønsker, at de skal lære noget. Der vil man blive positivt overrasket når man kigger i kassen for pludseligt finder man nemlig ud af, at der er sjove kort, hvorpå der er skrevet reglerne til forskellige ordlege og andre lege, hvor det handler om at lære noget.

Med Lego Education bygger du videre

Får man stillet en opgave er det meget ofte nemmere at løse denne opgave hvis der er nogle restriktioner af en eller anden art. For meget ofte bliver en meget åben og fri opgave svær da der ikke er nogen som helst begrænsninger. Hvis man mener dette, så vil man opleve, at noget, som man kan gøre det er at man kan give Lego Education legetøj til sine børn. For her er der nemlig et kort på en baggrund og der kan ske mange forskellige ting på dette kort. Barnet skal så bygge videre på historien med klodserne fra Lego Education efterfølgende.