Alt i Bratz legetøj - Køb online hos Eurotoys - Side 1/1
Afsendes senest om
- Timer
- Min
- Sek
Dansk-Flag Dansk lager: 15.000+ produkter
Hurtig levering
Tilfredse kunder
30 dages returret
Glemt kode?
Indkøbsvogn
Bratz logo

Bratz

Bratz legetøj

De fleste er efterhånden bekendte med Brtz, som er de moderne dukker med de store flotte øjne og det seje tøj. Bratz er dukken, som er smart og moderigtig. Dette er i sig selv noget ganske revolutionerende i legetøjsverdenen. Hvor dukker før i tiden var klædt som prinsesser, er Bratz-dukken med på den nyeste tøjmode. Hvis du leder efter nye legetøjsprodukter, er Bratz således en smart og moderne mulighed. Dukkerne kan med fordel bruges som erstatning til prinsessedukken. Hvis du går op i mode, vil hun passe godt til dig. Det er trods alt lidt nemmere at have det sjovt med sin dukke, hvis ...

Læs mere Om Bratz

Serie

Vis alt

Levering

Min. pris

Max. pris

Sortér efter

Serie

Vis alt

Levering

Min. pris

Max. pris

Sortér efter

Bratz

Side 1-1 af 1

Bratz Sasha Dukke

(Bratz Original Dukke 573449)

DKK 349.00

Afsendes senest om 3 timer

1

Side 1 / 1

Dansk lager

Dansk kundeservice

Vi er en dansk virksomhed

Tilfredse kunder

Bratz

Her kan du finde et stort udvalg i Bratz dukker, legetøj og meget mere. Bestil online idag - Hurtig levering

Bratz legetøj

De fleste er efterhånden bekendte med Brtz, som er de moderne dukker med de store flotte øjne og det seje tøj. Bratz er dukken, som er smart og moderigtig. Dette er i sig selv noget ganske revolutionerende i legetøjsverdenen. Hvor dukker før i tiden var klædt som prinsesser, er Bratz-dukken med på den nyeste tøjmode. Hvis du leder efter nye legetøjsprodukter, er Bratz således en smart og moderne mulighed. Dukkerne kan med fordel bruges som erstatning til prinsessedukken. Hvis du går op i mode, vil hun passe godt til dig. Det er trods alt lidt nemmere at have det sjovt med sin dukke, hvis man har de samme interesser.

 

Vælg de Bratz som du elsker allermest

Du kan vælge imellem Cloe, Jade, Yasmin, Sasha og Meygan, når du skal købe Bratz. De er alle fem flotte dukker med deres personlige stil. Det kan derfor være lidt svært at vælge. Du kan eventuelt vælge hende, som passer bedst til din egen personlige stil. Du kan selvfølgelig også samle på alle dukkerne, så de fem veninder kan lege sammen.

De fem forskellige Bratz kan fås i flere forskellige udgaver. I hver udgave er dukken klædt på til en forskellig aktivitet. For eksempel er der Bratz, som dyrker fitness såvel som Bratz, som skal til fest, til pyjamasfest eller på skiferie. For at kunne dyrke de rette aktiviteter til fuldt udbytte, følger der en masse forskelligt tilbehør med til dine Bratz. Der vil være alt, som de skal bruge, hvis de skal leges ordenligt med. For eksempel vil fitness Bratz have flot fitnessudstyr, så du kan få fuldt udbytte af fitnesslegen. Hvis du gerne vil have mere udstyr, end det der følger med din Bratz, kan du altid købe ekstra. Det er altid sjovest at have nogle forskellige outfits, så du hver dag kan klæde din Bratz lidt anderledes på. I så fald kan du sørge for, at hun altid kan klædes rigtigt på til forskellige aktiviteter. Overvej for eksempel at give hende forskellige sko til forskellige lejligheder.

 

Følg din Bratz i hendes verden

Hvis du har Bratz, som passer til dine egne yndlingsaktiviteter, kan du nemt tage med hende ud i verden. Dukkerne er super lækre med flot make-up og smart tøj. Uanset hvilken dukke, du vælger, kan du være sikker på, at hun er med på moden. Alle Bratz har deres eget navn, men du kan vælge dit eget navn, hvis du finder et der er bedre, end det som hun er født med. Så få dig en eller flere Bratz og nyd de flotte og moderne dukkers forskellige eventyr og aktiviteter. Tag for eksempel med ud at stå på ski med Jade eller ud at shoppe med Cloe. Du kan også tage med Sasha til pyjamasfest eller med Yasmin på ferie. Uanset hvad vil du få rigtig mange gode oplevelser med Bratz-dukker. Der er nemlig et utal af muligheder, og kun din fantasi sætter grænser. Hvad end du foretrækker Cloe, Jade, Yasmin, Sasha eller Meygan, vil i sammen kunne udleve jeres yndlingsaktiviteter.

 

BS DK