Dansk-Flag Dansk lager: 15.000+ produkter
Hurtig levering
Tilfredse kunder
90 dages returret
Glemt kode?
Indkøbsvogn

Bratz Dukker

Serie

Dukker

Levering

Min. pris

Max. pris

Sortér efter

Serie

Dukker

Levering

Min. pris

Max. pris

Sortér efter

Bratz Dukker

Side 1-1 af 1

Bratz Sasha Dukke

(Bratz Original Dukke 573449)

DKK 349.00

Afsendes senest om 24 timer

1

Side 1 / 1

Dansk lager

Dansk kundeservice

Vi er en dansk virksomhed

Tilfredse kunder

Bratz Dukker

Her hos Eurotoys kan du købe alt i Bratz dukker og tilbehør. Vi har desuden også masser af andet legetøj fra Bratz

Bratz dukker

Bratz dukkerne har taget hele verden med storm. Dem fem veninder Cloe, Jade, Yasmin, Sasha og Meygan er alle super flotte og moderne. Blandt de fem piger vil du kunne finde en, som har præcis den stil, som du foretrækker. Dukkerne kommer i mange varianter. De forskellige varianter er klædt på, så de er klar til diverse aktiviteter. For eksempel kan man få Bratz dukker som skal til fitness, pyjamasparty eller på ferie. Du kan også få dukker med almindeligt modetøj, som er klart til lidt af hvert. Du kan således udbygge din samling og samle på forskellige varianter af din yndlingsdukke. Du kan eventuelt også vælge at samle på alle dukkerne, så de kan lege sammen.

De forskellige dukker har forskellige stile, men der er én ting, som de alle har tilfælles. De er nemlig alle fem super lækre piger, som forstår at have det sjovt. Det er dog helt op til dig, hvordan de har det sjovt. Du bestemmer, hvad de kan lide at lave, og hvordan de helst vil gå klædt. Du bestemmer også hvordan deres hverdag ser ud, og hvem de er venner med. Så lad blot din fantasi råde, når du leger med disse moderigtige dukker. Det er helt op til dig at bygge deres hverdag op og bestemme deres personlighed. For at kunne udvikle din Bratz så godt som muligt, er det altid en god idé at have noget tilbehør til hende.

Tilbehør til Bratz dukker

Alt efter hvad du vil bruge dine Bratz til, vil du have mulighed for det, fordi der findes et kæmpe udvalg af tilbehør. Blandt tilbehøret vil du kunne finde ekstra tøj, så du kan klæde din Bratz forskelligt på. Derudover findes der blandt andet dukkehuse og tilbehør til dukkehuset, så du kan indrette alle rum. De mange tilbehørsprodukter giver dig mulighed for at udvide din Bratz’ muligheder konstant. I så fald er det kun din egen fantasi, der sætter grænser, når du tager din Bratz med på eventyr. Hvis du har det rigtige tilbehør, kan din Bratz dukke bo under de bedste vilkår eller have mulighed for at skifte tøj regelmæssigt. Det giver dig mulighed for at lege indretningsarkitekt eller tøjdesigner.

 

BS DK
GO!